Broncano ‘apaga els focs’ contra Andorra amb una jaqueta dels bombers

El locutor i el seus companys del programa radiofònic ‘La vida moderna’ ironitzen sobre el Principat a partir d’una de les peces de l’uniforme del cos de salvament i extinció d’incendis

Per sort o per desgràcia, Andorra està els darrers dies en totes les salses. Sovint, massa sovint però, li toca el rebre. Mig en broma mig seriosament, al programa radiofònic de la Cadena Ser ‘La vida moderna’, el Principat també ha rebut. I els presentadors de l’espai, amb el conegut còmic i locutor David Broncano al capdavant, han usat una jaqueta dels bombers com a canalitzador de la ironia.

De fet, les referències a Andorra, aquest dilluns, han vingut donades pel fet que, de cop i volta, Broncano, a l’estudi -el programa també s’emet per Youtube-, ha tret una de les peces de l’uniforme del cos de salvament i extinció d’incendis to assegurant que l’havia adquirit en una botiga de roba militar de Madrid. El presentador ha assegurat que a partir d’ara sempre que al programa es parli de diners, es posarà la jaqueta. Els comentaris, no sempre encerts ni des de la ironia, han anat des que potser els ‘youtubers’ vestiran una jaqueta com aquella per passar desapercebuts en entrar per la frontera fins al fet d’esmentar que a Andorra hi ha “nombrosos incendis”.

EtKPuXSWMAAbnu7
David Broncano amb la jaqueta dels bombers.

Clar que Broncano, engalanat com a bomber andorrà, s’oferia a apagar focs. Fins el Copríncep bisbe ha rebut quan un dels presentadors ha recordat que és president (sic) del país i d’aquesta manera segur que Andorra està molt avançada i modernitzada perquè és el bisbe qui firma les lleis. La jaqueta, això sí, ha lluit. A Youtube i a les xarxes socials.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending