Parròquies

Acordonada una casa a Sant Julià de Lòria per despreniments de la façana

Les fortes pluges dels darrers dies s'apunten com la causa més probable

La casa acordonada amb pedres a la vorera.. B. N.
La casa acordonada amb pedres a la vorera. | B. N.

Altaveu

El servei de circulació comunal de Sant Julià de Lòria ha acordonat una casa després del despreniment de trossos de la façana. Les fortes pluges de dilluns i dimarts s'apunten com la causa més probable de la caiguda de pedres. La casa està deshabitada des de fa anys i és a l'avinguda Verge de Canòlich, a tocar de la plaça Major que està en plena remodelació amb l'enderroc d'edificis vells.

Un cèntric edifici de Sant Julià de Lòria ha hagut de ser acordonat després que es produïssin despreniments de la seva façana. Es tracta d'un edifici antic i en mal estat que està deshabitat des de fa anys i que tenia un local comercial a la seva planta baixa.

S'hi accedeix pel carrer Doctor Palau però part de la seva estructura és a l'avinguda Verge de Canòlich, al costat mateix de la plaça Major. En aquest indret s'han enderrocat recentment tres edificis i n'hi ha d'altres que també presenten un mal estat a un costat i altre de la plaça.

El servei de circulació comunal ha posat unes cintes per impedir el pas dels vianants mentre s'apunta a les fortes pluges dels darrers dies com el motiu dels despreniments.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
R1
2.

Mira com l'edifici administratiu de l'Obac, que també cau a trossos. La xarxa del voltant no és per fer maco.

  • 1
  • 0
La Perdiu
1.

Una vergonya. Hi ha cases que estan a la ruïna en ple centre ciutat. Les que s'han enderrocat eren un fàstic, amb al darrere una parcel·la habitada per un munts de gats abandonats que s'amaguen en una vegetació gairebé salvatge. Una de les velles cases te una xemeneia a ras del carer Camp de Perot. L'hivern fuma totes les vivendes que hi ha al costat. No es pot ni obrir ni una finestra.

  • 0
  • 2

Comenta aquest article