Pares d’alumnes del col·legi Janer lamenten la “persecució” del comú en la sortida dels escolars

Els progenitors i acompanyants dels menors lamenten que se’ls multi sense miraments per estacionaments puntuals, que ja admeten que anòmals, que fins ara es toleraven

Comentaris

-
-

Pares d’alumnes del col·legi Janer d’Andorra la Vella denuncien “l’assetjament” i la “persecució” a què se senten sotmesos pel comú de la capital, que hauria ordenat, suposadament i a parer del col·lectiu dels progenitors dels escolars, ser implacables amb els cotxes als quals fins ara se’ls permetia aparcar puntualment de forma irregular a la rampa que va des del centre escolar fins al cementiri de Santa Coloma. D’uns dies ençà, però, s’estan posant multes o obstaculitzant dit estacionament.

Els pares denunciants de la situació han lamentat la “manca de sentit comú” i “tolerància” per part de la corporació de la capital. I la “falta de respecte i el comportament desmesurat” que mostren alguns agents de circulació. Alhora, posen de relleu que serien propietaris de la zona “amb capacitat d’influir sobre el comú i la cònsol o alguns consellers” els qui haurien demanat a la institució parroquial exercir les prerrogatives en matèria de circulació sense contemplacions.

Les mateixes fonts han admès que els estacionaments puntuals que es feien fins ara, concentrats entre les 16.45 i les 17.15 hores són irregulars, anòmals, però que sempre s’havien tolerat en el moment de recollir els escolars. Les fonts consultades han assegurat que tots els pares són conscients que “per fer-ho bé s’hauria d’estacionar a l’aparcament comunal dit del Cedre” però que, a banda que hi ha poques places, encara és menor la rotació que hi ha ha. 

En aquest sentit, han remarcat que en aquest indret sí que s’aplica molta més permissivitat tot i que hi ha algunes places que semblen més “un aparcament privat” -perquè sempre hi hauria els mateixos cotxes i sense moure’s durant hores i hores- que no pas un espai per facilitar l’estacionament i la mobilitat públiques.

Comentaris (10)

Trending