Vila a Sant Julià i la llista alternativa a la Massana estan a punt de quedar-se a mig camí

El cònsol lauredià no acaba de tancar la candidatura mentre que a la parròquia massanenca creuen que no hi ha possibilitats de fer un bon resultat

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila.
Les darreres hores abans del tancament de les candidatures de les eleccions comunals del 15 de desembre poden significar el comiat de dues candidatures. La de l'actual cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila i la d'una llista alternativa a la Massana que havia d'estar encapçalada per l'exministra de Cultura Olga Gelabert i per l'exsecretari general liberal, Amadeu Rossell.

Josep Miquel Vila es pot quedar a Sant Julià de Lòria igual que a l'any 1999, quan després del seu primer mandat no es va poder presentar a la reelecció malgrat una bona gestió ecònomica. Vint anys després la història es repetiria tot i que, en aquesta ocasió, Vila hi hauria estat molt a prop.

Divendres tenia una llista pràctica embastada però a partir d'aquell moment, ha anat perdent un llençol a cada bugada. Aixó és, un candidat, fins que la candidatura s'ha anat aprimant i ha perdut molta embranzida amb l'absència de l'hipotètic número dos. Tret d'un miracle de darrera hora i que tot és possible a Sant Julià de Lòria, Vila haurà pedalat molt per a no arribar fins al final i s'haurà de veure que passa amb projectes com el de la tirolina o el del ràfting.

A la Massana, el projecte de fer una "llista blanca" trontolla. La confluència d'exliberals, empipats amb Demòcrates, independents, socialdemòcrates i Terceravia s'havia convertit en un poti-poti de díficil gestió i amb el lideratge d'Olga Gelabert. En aquest cas, més que un problema de confecció de llista, el tema és el de les poques possibilitats d'aconseguir un bon resultat. De tota manera, més enllà de les pròximes eleccions, caldrà veure la influència que tindria l'anunci del possible duel entre dues Olga(Molné i Gelabert) en futurs canvis a un Govern que formen Demòcrates i Ciutadans Compromesos, a més dels liberals.

 

 

Comentaris (2)

Trending