Unes dues mil persones ja han signat una petició a les xarxes socials perquè es retirin els animals del Poblet de Nadal

El portal electrònic especialitzat en reclamacions socials change.org promou una campanya dirigida al comú d’Andorra la Vella

Comentaris

-
-
Les xarxes socials continuen bullint contra la presència d’animals en el certamen nadalenc organitzat pel comú d’Andorra la Vella. De fet, dirigida a la corporació de la capital s’ha posat en marxa via el portal electrònic change.org una campanya per exigir que es retirin els camells i els rens que formen part del muntatge del Poble de Nadal. Unes dues mil persones ja han signat la petició.

Després que diverses persones mostressin el seu malestar per la utilització d’animals al Poblet de Nadal, i que els Joves Liberals i l’organització animalista Laika denunciessin la situació, finalment s’ha posat en marxa una campanya via change.org que parteix d’una reflexió ben sintètica: "Andorra no és explotació animal, Andorra no vol recolzar les condicions en les que es troben aquests animals. Els camells no són propis d’un país del Pirineu i els rens haurien d’estar lliures per la muntanya”, amb la qual cosa es conclou que “no ens podem apropiar dels sers vius i convertir-los en objectes”.

La campanya s’il·lustra amb una fotografia dels vehicles i els remolcs que, estacionats a l’aparcament del Parc Central, suposadament acullen els animals que durant algunes hores donen caliu a la mostra nadalenca. No és el primer cop que es genera aquesta polèmica. I com en una anterior ocasió, també en aquest cas, i a petició de l’Altaveu, el comú va justificar la presència dels animals i va assegurar que en tot moment garanteixen els rens i els camells de les condicions necessàries per estar bé.

Un dromedari del Poblet de Nadal

Relacionat

Els joves liberals denuncien les condicions dels animals del Poblet de Nadal
-

Relacionat

El comú d'Andorra es defensa de les crítiques pel tracte que reben els animals del Poblet de Nadal

Comentaris (1)

Trending