El comú d'Andorra es defensa de les crítiques pel tracte que reben els animals del Poblet de Nadal

Diversos usuaris exposen a les xarxes socials la seva indignació en veure que dins un camió del Parc Central hi ha tancats dromedaris i rens

-
-
El Poblet de Nadal d'Andorra La Vella ja es va encetar el passat dissabte, 1 de desembre, entre les activitats que presenta hi ha la de poder visitar animals que tenen relació amb el període nadalenc, com ara dromedaris i rens. El comú de la capital del Principat afirma que disposen de les certificacions que acrediten el bon tracte als animals, però els ciutadans a través de les xarxes socials manifesten que els hi hauria de fer "vergonya" perquè "tenen tancats els animals que utilitzaran per Nadal".

El comú exposa que la seva voluntat, i que així ho han manifestat reiteradament, és la de garantir el benestar dels animals i que ja "és el tercer any consecutiu que l'empresa contractada ofereix l'activitat de permetre als infants i visitants veure drens i dromedaris".

Però, algunes veus reivindiquen que "utilitzar als animals per aquestes activitats els provoca estrès", i que a més "no és ètic, ni necessari" perquè "passen penúries". Precisament, aquesta polèmica ja va sortir l'any passat, i d'aquesta manera no entenen les condicions amb què viuen els animals per molt que el Comú les defensi.

 

Etiquetes

Un dromedari del Poblet de Nadal

Relacionat

Els joves liberals denuncien les condicions dels animals del Poblet de Nadal

Comentaris (17)

Trending