Tres empreses presenten la seva oferta per fer-se càrrec del bar del Prat del Roure

Els actuals explotadors de l’establiment estan entre els que opten a ser els adjudicataris d’una concessió que atorgarà el comú escaldenc per un termini de vuit anys

-
-
El comú d’Escaldes ha rebut tres propostes diferents de tres empreses que pretenen fer-se càrrec de la concessió del bar del Prat del Roure. Una de les propostes l’haurien fet els actuals explotadors de l’establiment, que es considera molt ben situat i amb una alta rendibilitat. La corporació escaldenca hauria de procedir a l’adjudicació de l’espai durant el mes d’octubre. La concessió és per vuit anys malgrat que el plec de condicions estipula tot un seguit de causes per les quals el comú podria recuperar l’espai.

L’edicte que regulava les bases per concórrer al concurs es va acordar el primer dia d’agost i el termini per presentar les ofertes finalitzava aquest dilluns. El comú haurà de valorar entre les tres ofertes, que no podien ser inferiors als 10 euros el mes per cadascun dels 266,89 metres quadrats que té l’espai a concessionar. I que actualment exploten els antics responsables del desaparegut establiment La Paella.

Com és tradicional en la immensa majoria de concursos, les propostes s’havien de presentar dividides en dos sobre, un que conté la documentació administrativa i un altre que incorpora la oferta econòmica més altres qüestions de naturalesa similar, com en aquest cas un xec per valor de 25.500 euros per fer-se càrrec del cost amb què està valorat, segons un peritatge, el material amb què els actuals concessionaris han equipat l’establiment més enllà del que ja hi havia disposat el comú.

Etiquetes

-

Relacionat

El bar del Prat del Roure no es concessiona per menys de 2.670 euros de lloguer al mes

Comentaris (1)

Trending