Un turista resulta ferit arran d’un atropellament al Pas de la Casa

En un dia de molta afluència de visitants, un vehicle no hauria estat prou atent en un pas de vianants de l’avinguda Consell General de la localitat fronterera

Atenció a la víctima de l'atropellament d'aquest migdia al Pas de la Casa.
Atenció a la víctima de l'atropellament d'aquest migdia al Pas de la Casa.

Una persona ha resultat ferida aquest migdia arran d’un atropellament que hi ha hagut al Pas de la Casa. En un dia de molta afluència de visitants i, per tant, un alt índex de mobilitat de vehicles a la localitat, un conductor -d'un Citroën Picasso matriculat a França- aparentment no hauria estat prou atent en un pas de vianants de la cèntrica avinguda del Consell General i ha envestit el vianant.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat agents del servei de circulació comunal d’Encamp al Pas de la Casa, agents de policia del despatx pascasenc i, també, una ambulància dels bombers amb els agents sanitaris que s’han fet càrrec de la situació. De moment es desconeix l’abast de les ferides encara que, d’entrada, no semblen greus. La persona ferida -un turista francès de 68 anys- ha estat inicialment al servei d’Urgències del centre mèdic del Pas mateix i després ha quedat en observació a Urgències de l'hospital.

El que està clar és que aquesta jornada de divendres està sent d’una afluència molt alta a la localitat encampadana. Segons les fonts, el moviment de visitants i d’activitat comercial és molt similar a la que hi va haver el mes de juliol, que va tenir un comportament molt bo vistes les actuals circumstàncies.

Comentaris (3)

Trending