Els investigadors deslliguen el furt d’Andorra la Vella amb l’actuació haguda en un pis de Canillo

Els suposats lladres van endur-se objectes d’un cert valor a l’habitatge de l’avinguda Santa Coloma mentre que al domicili de la carretera de Prats s’està indagant què va passar perquè no ha desaparegut res de vàlua i que estava a la vista

Un vehicle policial circulant pel centre de la capital.
Un vehicle policial circulant pel centre de la capital. arxiu

Si no hi ha cap element nou que aparegui els propers dies, els investigadors de la policia donen per descartada qualsevol relació entre el que sí que es considera un furt amb força en un domicili de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella i un acció entre vandàlica i delictiva que hi va haver en un habitatge de la carretera de Prats, a Canillo. Del primer lloc els suposats lladres se’n van endur objectes de cert valor mentre que en el segon escenari no s’ha trobat res a faltar. I això que hi havia elements de vàlua a la vista i on eren s’han localitzat.

Els especialistes en delictes contra el patrimoni estan a l’expectativa que a mesura que avancin les festes nadalenques i, sobretot, a mida que alguns dels ciutadans que hagin marxat retornin als seus domicilis puguin aparèixer nous furts com el de l’avinguda Santa Coloma, on hi ha evidències indubtables que s’hi ha accedit amb la intenció de robar. Tant per la manipulació efectuada pels desconeguts per entrar al domicili en qüestió -a l’altura del número 52, que no vol dir en cap cas que sigui en aquest immoble- com per alguns objectes que s’han trobat ja a faltar.

Un vehicle de la policia reflectit en el vidre d'un immoble d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia investiga almenys un robatori en un habitatge de l’avinguda Santa Coloma

En canvi, el cas de Canillo és ara per ara tota una incògnita. Fins al punt que no s’està tractant com un delicte contra el patrimoni entès com un furt o un robatori. Les indagacions que es puguin fer hauran de determinar a què es pot deure que aparegués el domicili amb signes evidents que algú hi havia accedit -i no hauria hagut de fer- i hauria danyat alguna estança de l'immoble. Paral·lelament, fins i tot els objectes de cert valor que hi havia a l’immoble no es van ni moure, evidenciant així que aquell o aquells que van entrar a l’habitatge no tenien la voluntat de robar-hi.

Dos policies de paisà patrullant pel centre d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia mira si hi ha algun vincle entre un furt a l’avinguda Santa Coloma i un altre a Canillo

El cas de la carretera de Prats, a Canillo, es va denunciar el dia de Nadal, dissabte. Mentrestant, del furt amb força indubtable ocorregut a l’avinguda Santa Coloma de la capital se’n va alertar per Sant Esteve, diumenge. Malauradament s’espera que aquest no sigui la darrer acció d’aquesta naturalesa que es descobreixi els propers dies. No consta, però, que per ara s’hagi detectat cap altra actuació similar. Joies i diners en efectiu, i també rellotges si és el cas, són l’objectiu prioritari dels lladres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending