La policia mira si hi ha algun vincle entre un furt a l’avinguda Santa Coloma i un altre a Canillo

De moment les dues alertes veïnals es tracten com a fets independents i aïllats, però no es descarta que a mesura que retornin els residents de les vacances nadalenques hi hagi nous ensurts

Dos policies de paisà patrullant pel centre d'Andorra la Vella.
Dos policies de paisà patrullant pel centre d'Andorra la Vella. arxiu

La policia intenta aclarir si hi ha alguna mena de relació entre el que aparentment serien dos furts amb força a Andorra la Vella i a Canillo. Un es va denunciar el dia de Nadal i l’altre el de Sant Esteve. Ara mateix, els dos fets es tracten com a independents i aïllats. Però no es descarta, tal i com va avançar l’Altaveu, que a mesura que els ciutadans que hagin marxat del país arran de les vacances nadalenques tornin hi hagi nous ensurts.

Del que no hi ha dubte que es tracta d’un furt amb força és el que es va denunciar aquest diumenge a l’altura del número 52 de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella. Almenys una patrulla i els especialistes en anàlisi de delictes contra el patrimoni van estar treballant aquest Sant Esteve en el domicili on hi hauria hagut el robatori. El pis estaria regirat i encara no s’hauria pogut catalogar què s’haurien endut els desconeguts que haurien accedit a l’habitatge.

Un vehicle de la policia reflectit en el vidre d'un immoble d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia investiga almenys un robatori en un habitatge de l’avinguda Santa Coloma

L’altre fet que almenys inicialment s’hauria advertit com un hipotètic furt s’hauria donat el dia de Nadal en un habitatge de la carretera de Prats, a Canillo. Segons l’alerta donada en el seu moment a la policia, també el domicili en qüestió estaria regirat. No obstant, ara per ara aquest fet presenta més dubtes sobre el rerefons. Per tant, els investigadors, segons diverses fonts, ara per ara no estableixen cap connexió. Només el pas dels dies permetrà aclarir les circumstàncies. Sobretot si malauradament apareixen altres episodis similars.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending