Dos detinguts arran d’un incident de trànsit a Prada Ramon amb l’alcohol de convidat

Dues patrulles de policia i almenys una ambulància han hagut d’acudir a la confluència dels carrers Pere d’Urg i Callaueta davant l’avís que s’hi havia ‘encallat’ un vehicle després de danyar-ne d’altres i que el conductor hauria patit algun defalliment

Els policies, actuant sobre el cotxe 'conflictiu', davant l'expectació ciutadana.
Els policies, actuant sobre el cotxe 'conflictiu', davant l'expectació ciutadana. Alba Llacuna

El defalliment suposat era un índex d’alcoholèmia elevat. I l’incident de trànsit, sortosament només de danys materials, ha acabat amb dos detinguts. Conductor i copilot d’un Audi A1 andorrà que s’ha quedat encallat al carrer Pere d’Urg. El vehicle hauria causat danys, prèviament, a d’altres cotxes i alguna moto que s’ha trobat en la seva ruta. Finalment, i per causes que caldrà determinar, el vehicle no ha pogut avançar més i s’ha mobilitzat la policia i fins i tot una ambulància de suport vital avançat.

A la zona, a la confluència dels carrers Pere d’Urg i Callaueta, a Prada Ramon, a Andorra la Vella, hi havia força gent pels volts de 2/4 de 3 de la tarda. Han vist com l’Audi quedava aturat i aparentment al conductor li hauria donat algun tipus de defalliment que semblava mantenir-lo inconscient. Per això s’han activat els serveis sanitaris. Però ha quedat clar aviat, fins i tot ho han constatat els operaris que treballen en les obres que fan a la zona, que tot plegat es devia a l’alcohol.

Una de les patrulles intervinents, al carrer Callaueta, ja desfent l'operatiu.
Una de les patrulles intervinents, al carrer Callaueta, ja desfent l'operatiu. Toni Solanelles

El tuf era més que notable. L’ambulància s’ha retirat en comprovar com, de sobte, el conductor reaccionava. Dues patrulles de policia s’han dirigit a la zona. L’acompanyant, lluny d’exposar què havia passat, i aparentment també sota els efectes de l’alcohol, s’ha encarat als agents de policia, insultant-los sense cap mena de manies. Amb una notable expectació, i constatada la presència de l’alcohol per sobre del normal, del màxim legal establert, els agents han procedit a actuar.

Al conductor del vehicle se l’ha detingut pel positiu -delicte contra la seguretat col·lectiva i caldrà veure si realment es confirmen els danys materials causats a d’altres vehicles i els seus titulars formalitzen denúncies- i al copilot se l’arrestat per un delicte contra la Funció Pública. Per l’alteració i encarament vers els funcionaris policials. Tots dos són joves al tomb dels 25 anys i almenys l’acompanyament algun que altre antecedent policial.

Comentaris (4)

Trending