Condemna condicional i recomanació de posar-se en tractament pel ‘lladre begut’ de la Massana

L’home, espanyol de 34 anys, és un emprenedor que resideix al país des de fa poc més d’un any a partir d’un procés d’inversió estrangera i que, aparentment, de problemes econòmics no en tindria

La porta trencada.
La porta trencada. POLICIA D'ANDORRA

Hores d’ara, a part que no ho vulgui dir però ho sàpiga, no hi ha ningú que s’acabi d’explicar perquè l’home detingut la matinada de dissabte a la Massana després de trencar l’aparador d’un establiment comercial per accedir-hi i endur-se’n dues armilles i un folre polar, va fer el que va fer. Anava sota els efectes de la beguda, això és cert. Però “no n’hi havia per tant” i de problemes econòmics, segons les fonts consultades, no en tenia. És un resident espanyol de 34 anys que va arribar fa un any al país a través d’un procés d’inversió estrangera en tan que emprenedor.

L’home ha passat darrerament a disposició judicial i va ser condemnat per la via ràpida a una pena condicional, segons les fonts judicials consultades, amb la qual cosa ja està en llibertat. Alhora, se li va recomanar que es posés sota tractament mèdic, per si pateix alguna patologia que l’empeny a furtar de forma espontània, per dir-ho així. Perquè vist el que s’hauria pogut endur, tampoc no es va endur res de l’altre punt. L’ara ja condemnat va colpejar fins a trencar el vidre de l’aparador d’una botiga de material i roba d’esport. Hi havia al local jaquetes que valien tres i quatre i cinc vegades més que el que se’n va endur, que en conjunt sumava, segons les fonts, uns 300 euros.

La porta de la botiga amb el vidre trencat.

Relacionat

La policia deté un home a la Massana per un furt amb força a un comerç i danys a diversos vehicles

Va ser un agent de circulació fora de servei i un altre veí de la zona qui va descobrir l’home, vestit de fosc, com entrava a la botiga després de trencar-ne el vidre de l’aparador. Va agafar les tres peces de roba citades i va marxar tot seguit fins a l’aparcament de les Fontetes, per on es va refugiar. La vigilància privada de l’establiment va corroborar els indicatius facilitats pels dos testimonis inicials i la policia va iniciar una recerca amb el pàrquing esmentat com a epicentre de la mateixa. No van trobar en localitzar-lo.

Quan se’l va trobar i es van recuperar els objectes robats a l’establiment de material esportiu massanenc -situat a l’avinguda del Través- també es va poder descobrir que vehicles de l’entorn d’on s’havia intentat amagar l’home havien sofert alguns danys, havien estat lleugerament esbotzats. I que les accions, com acabaria admetent haver fet sense justificar-ne el motiu, les havia perpetrat el mateix detingut.

Comentaris (1)

Trending