El rellotge Durcal GPS arriba a les farmàcies andorranes

El dispositiu de la primera App d’Andorra i de l’Estat sspanyol per tenir cura de la família a distància, es pot comprar des d’aquest mes de setembre a les principals farmàcies del Principat

Una de les farmàcies del Principat que ven el producte.
Una de les farmàcies del Principat que ven el producte. DURCAL

​Poc més després d’un mes de sortir al mercat, Durcal, la primera App andorrana i espanyola per a tenir cura de la família a distància, posa a la venda a les farmàcies d’Andorra el seu rellotge GPS a temps real integrat. L’acció, pionera al territori, ve a reforçar l’objectiu principal de Durcal amb el seu dispositiu com és posar la teleassistència a l’abast de totes les famílies.

Des d’aquest mes de setembre, el rellotge Durcal GPS està a algunes de les principals farmàcies d’Andorra. Una de les principals característiques del rellotge de Durcal és el seu disseny funcional i minimalista, més proper als smartwatch que als actuals dispositius de cura en remot, que solen ser estigmatitzants i segregadors al tenir una aparença molt mèdica.

Pensat i dissenyat pels més grans i nens, entre les principals funcionalitats del dispositiu cal destacar el botó d’ajuda i el sistema de detecció de caigudes, en ambdós casos connectats a una central receptora d’alarmes. Des d’aquesta central és d’on es trucarà a l’usuari que ha pres el botó d’ajuda, per identificar l’emergència i actuar amb rapidesa, en una acció coordinada amb els eerveis d’emergència d’Andorra i dels diferents territoris de l’Estat espanyol.

La nova polsera de l'app Durcal

Relacionat

Una polsera amb GPS, l’últim complement per a l’app ‘Durcal’

També s’envia la ubicació del rellotge als familiars, per tal que coneguin on es troba la persona que ha demanat ajuda. A més, el rellotge Durcal no necessita que l’usuari porti el mòbil a sobre (sols el cuidador o familiar), la qual cosa facilita el seu ús entre el target objectiu del dispositiu.

El rellotge, amb una llista d’espera de 16.000 persones des que s’anuncià el seu llançament el passat mes de juny, a més de les funcionalitats anteriorment esmentades, també mostra informació útil de les principals constants vitals, com el pols o el nivell d’oxigen en sang (dada força important a l’hora de detectar un possible contagi de Covid-19). 

Comentaris (1)

Trending