Montserrat Capdevila nomenada presidenta de la CASS

El consell d’administració ha designat l’economista com a successora destacant la seva “trajectòria pública” i la seva formació com a factors claus en la seva elecció

Montserrat Capdevila fa un mes en la presentació del projecte d'e-sports en tan què membre de l'ACA.
Montserrat Capdevila fa un mes en la presentació del projecte d'e-sports en tan què membre de l'ACA. ACA

Montserrat Capdevila ha estat nomenada presidenta de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Ha estat durant la celebració de la sessió del consell d’administració, que ha comptat amb la designació com a únic punt del dia. Així, Capdevila es posa al capdavant de la parapública que havia dirigit fins ara Albert Font, i on Jacint Risco estava fent de ‘suplent’. Mitjançant un comunicat s’ha destacat la seva “trajectòria pública i la seva formació econòmica”, com a punts cabdals per la seva elecció.

Segons s’indica al comunicat, el consell d’administració ha designat Capdevila com a presidenta de la CASS. “Des del consell es destaca la trajectòria pública i la formació econòmica com a principals factors per afrontar els reptes actuals de la parapública”. La seva postulació estava clara, i era gairebé cert que l’economista i excònsol d’Escaldes-Engordany havia acceptat l’oferiment del cap de Govern. Aquest dimarts, per tant, mitjançant votació favorable, ha començat el lideratge de Capdevila.

Montserrat Capdevila fa un mes en la presentació del projecte d'e-sports en tan què membre de l'ACA.

Relacionat

L’economista i excònsol d’Escaldes Montserrat Capdevila es perfila com a presidenta de la CASS

La nova presidenta “afronta aquest mandat amb il·lusió i responsabilitat”. La CASS, actualment, s’enfronta a diversos reptes que Capdevila haurà de manegar un cop es posi al dia amb les seves tasques al capdavant de la parapública. Principalment, els temes que liderarà seran “el nou sistema de pensions de jubilació i la implantació de la cartera de serveis”.   

Etiquetes

Comentaris

Trending