La meitat dels enquestats per la defensora de l’afiliat no estan d’acord amb resolucions de la CASS

El consell d'administració ha aprovat l’actualització de les tarifes dels centres estrangers que tenen conveni amb la CASS

Comentaris

Rètol de la CASS a la façana de la seu de la parapública.
Rètol de la CASS a la façana de la seu de la parapública. Toni Solanelles

La defensora de l'afiliat de la CASS ha presentat aquest dimarts al consell d'administració l'informe de la seva activitat el 2022. Ha realitzat 163 entrevistes amb associats i d'ells, 79 no estaven d'acord amb la resolució de la parapública. N'hi ha 57 que volien més informació respecte a la seva situació i 27 que s'han queixat per temes diversos.

El consell d'administració ha aprovat l’actualització de les tarifes dels centres estrangers que tenen conveni amb la CASS. Es valora molt positivament el servei oferts per aquests centres als assegurats d'Andorra. Els centres amb conveni són Creu Blanca, Institut Català de la Retina, Barraquer, Fundació Guttmann i Mentalia.

També s'ha aprovat diverses adjudicacions com la plataforma d’administració Rancher a l’empresa SUSE Software Solutions Ireland Ltd; els serveis d’assessorament al consell d’administració de la
política de comunicació amb la premsa a l’empresa RPR Tàctics, i l'ampliació de les llicències del programari del gestor de torns Qmatic.

Per altra banda s'ha aprovat prorrogar l’actual conveni amb el col·legi oficial d’estomatòlegs d’Andorra (COEA) per una durada de dos mesos des de la darrera data de vigència , de 31 de gener de 2023, fins el dia 31 de març de 2023.

Un dentista en plena tasca.

Relacionat

CASS i dentistes es donen dos mesos de marge per seguir treballant en un nou conveni

Des del consell es valora molt positivament el treball realitzat fins al moment i considera que en aquests dos mesos es pot acabar la redacció del nou conveni.

Etiquetes

Comentaris

Trending