CASS i dentistes es donen dos mesos de marge per seguir treballant en un nou conveni

La voluntat dels odontòlegs es començar a aplicar a partir del primer dia del mes que ve el règim del tercer pagador que fins ara no han estat ‘usant’ per suposats problemes tècnics

Un dentista en plena tasca.
Un dentista en plena tasca. ARXIU

La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) i el Col·legi d’Odontòlegs tindran dos mesos més de marge per poder acabar de tancar els serrells tècnics que falten per tal de perfilar un nou conveni que ha de permetre actualitzar l’actual, denunciat pels dentistes i que arribava al seu terme dimarts de la setmana vinent. Justament, les dues parts s’han donat una pròrroga per tal que els acords actuals continuïn sent vigents.

Justament, en el proper consell d’administració de la parapública es passarà a aprovació una addenda de pròrroga de dos mesos respecte l’actual conveni que acaba el proper 31 gener, com s’ha dit, i per tal que “els nostres assegurats segueixin tenint la mateixa cobertura sanitària com fins ara i que també ens permet a les dues parts a  seguir treballant en aspectes tècnics que permetin aprovar un nou conveni”, segons que han reconegut fonts de la CASS.

Indirectament, aquesta addenda, hauria de permetre que els dentistes finalment decideixin activar el règim de tercer pagador per aquelles persones davant de les quals el Govern ja ha acordat la seva aplicació. És a dir, majors de 65 anys i persones amb diversitat funcional. Amb tot, han recordat les fonts de la CASS consultades, l’aplicació d’aquest règim no té res a veure amb la parapública, que està a punt per al tercer pagador des del primer de gener. La decisió és del Govern i ara, finalment, els odontòlegs haurien accedit d’una vegada a aplicar el tercer pagador des de l’1 de febrer.

Etiquetes

Rètol de la CASS a la façana de la seu de la parapública.

Relacionat

La meitat dels enquestats per la defensora de l’afiliat no estan d’acord amb resolucions de la CASS

Comentaris

Trending