Martínez Benazet celebra que el Col·legi de Metges el liderin facultatius pro-reforma sanitària

L’ens professional va validar aquest dijous a la nit en una assemblea telemàtica el relleu en la junta, ara presidida per la ginecòloga Meritxell Cosan

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant una roda de premsa.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant una roda de premsa. SFGA/ C.ESTEVE

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, celebra que el Col·legi de Metges (COMA) tingui com a nous mentors persones amb “ganes de reformisme” i “moli alineades amb els projectes emmarcats en la reforma sanitària”. L’ens col·legial va validar dijous a la nit, en una assemblea telemàtica sense incidències, l’única candidatura que s’havia presentat per agafar les regnes de a junta directiva del col·lectiu.

La ginecòloga Meritxell Cosan, vinculada al SAAS -és la cap de servei d’obstetrícia-, i els metges generalistes Manuel Linares i Roser Bellmunt són les noves incorporacions al capdavant de l’ens. De fet, Cosan assumeix la presidència del col·lectiu i Linares la secretaria, que ve a ser una mena de vicepresidència. Martínez Benazet també ha destacat que la nova junta barregi la joventut dels facultatius esmentats amb “gent amb experiència” com Xavier Avellanet i Frank Garcia que continuen de la junta liderada per Josep Anton Touceda.

Meritxell Cosan és la cap del servei de ginecologia i obstetrícia del SAAS des del maig.

Relacionat

Els metges ‘s’estalvien’ les eleccions i la ginecòloga Cosan presidirà el col·legi

El titular de Salut, justament, també ha destacat i agraït “la feina feta, que ha sigut molta”, justament per l’equip que durant molts anys ha tingut al capdavant el tàndem format per l’esmentat Touceda, també metge de capçalera, i l’anestesiòleg Manel González.

Comentaris (1)

Trending