Suspeses les visites i les sortides en una residència de la Seu pel cas d’Oliana

La Llar de Sant Josep de la capital de l’Alt Urgell es mira de blindar després dels 26 casos de coronavirus al centre Caser olianenc

Una imatge de la Llar de Sant Josep.
Una imatge de la Llar de Sant Josep. ARXIU

La Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell ha suspès provisionalment les visites de familiars i les sortides dels residents a fora del recinte. La mesura s’adopta com a prevenció després que s’hagin detectat 26 casos de coronavirus asimptomàtics entre interns i professionals de la residència Caser d’Oliana.

L’anunci, recollit per Ràdio Seu, l’ha fet la Fundació Sant Hospital, que és la titular de centre de gent gran de la capital de l’Alt Urgell. Des del complex mèdic també han detallat que les religioses de La Punxa estan en bon estat, sempre seguint els protocols previstos per prevenir la Covid-19.

Menjador de la residència.

Relacionat

Un brot de coronavirus afecta 26 persones en una residència de gent gran d'Oliana

L’anunci de la Llar de Sant Josep arriba just després que aquest divendres l’ajuntament d’Oliana comuniqués la detecció d’un brot de coronavirus a la residència de gent gran que hi ha al municipi, amb 26 positius confirmats (16 residents i 10 professionals). En aquest centre s’han sectoritzat i aïllat els infectats per mirar d’evitar que el contagi s’estengui i pugui causar problemes.

El consistori olianès ha assegurat que “els casos estan localitzats i controlats” i que ara “s’està fent la traçabilitat dels positius i contactant amb les persones que hi puguin estar afectades”. Finalment, l’ens local demana a la població seguir amb les mesures elementals de prevenció individual i “informar-se per fonts oficials i no fer cas dels rumors que puguin anar sorgint”.

Comentaris (1)

Trending