Dos andorrans, seleccionats per participar en el Parlement Francophone des Jeunes

Inés Bafaluy i Marc Salinas han estat els candidats escollits per ser presents en la desena edició del certamen que tindrà lloc a Montreal, Canadà

Comentaris

info parlament francophone jeunes
info parlament francophone jeunes

La delegació del Consell General a l'Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF) ha seleccionat a dos joves andorrans per participar en la 10a edició del Parlement Francophone des Jeunes (PFJ) que se celebrarà a principis de juliol a Montreal, Canadà.

Les condicions establertes per poder participar en el certamen ha de ser una noia i un noi d’entre 18 i 25 anys. Un cop analitzades totes les sol·licituds rebudes, la delegació del Consell General a l’APF ha triat a Inés Bafaluy i Marc Salinas com a representants andorrans al PFJ.

A partir d’ara, i segons estableix la guia de procediment del Parlement Francophone des Jeunes, el 7 de febrer es faran públics els candidats de tot el món aptes per assistir a la trobada de Montreal. Més tard, entre finals de març i principis d’abril es faran una sèrie de reunions telemàtiques per explicar quin és el funcionament exacte de l’edició d’enguany.

El Parlement Francophone des Jeunes va ser promogut pels caps d'estat i de govern de la Francofonia, reunits el setembre de 1999 amb motiu de la Cimera de Moncton, el tema principal de la qual va ser la joventut.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending