Carine Montaner assegura que no té cap intenció de deixar Terceravia

La parlamentària assegura que no acudirà a la concentració pels drets i les llibertats tot i que reconeix haver donat consells als promotors de la iniciativa perquè “jo dono suport a la gent que ho està passant malament”

Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat.
Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general de Terceravia Carine Montaner assegura que no té cap intenció de deixar Terceravia perquè és la formació amb la qual va concórrer als comicis del 2019 i per a la qual treballa “com ho he estat fent els darrers sis anys: em reuneixo amb tothom amb qui m’ho demana i dono suport a la gent que ho està passant malament”. Montaner ha explicat que si el grup la decidís apartar perquè “creu que no encaixo” ho haurà d’entomar, encara que no considera que s’estigui amb aquesta tessitura.

Després que hagi transcendit que la parlamentària hauria estat aconsellant els promotors de la concentració que s’està organitzant per al 14 de març a favor dels drets i les llibertats, el president de Terceravia, Josep Pintat, ha assegurat aquest dijous que qui no se senti còmode a l’organització política té la porta oberta per sortir-ne, alhora que es vol aclarir la posició de Montaner abans de l’esmentat 14 de març perquè a la formació hi comença a haver un cert cansament, suposadament, amb les anades i vingudes de la consellera. Pintat ha arribat a donar a entendre que es podria aplicar el reglament del grup parlamentari si es considera que Montaner l’està incomplint, amb les conseqüències que això pogués tenir.

Josep Pintat i Carine Montaner, amb Roser Suñé enmig, abans de l'esclat de la pandèmia.

Relacionat

Pintat convida Montaner a deixar el grup “si no se sent còmoda” davant el posicionament per la Covid

Per a la parlamentària, “el que molesta a Pintat és el terme negacionista, però és que jo no sóc negacionista. Jo vaig estar malalta el març. El que faig és qüestionar alguns aspectes de la gestió que fa Govern i faig preguntes. Jo no hi veig cap problema”. Carine Montaner ha explicat que cada integrant de Terceravia fa seguiment dels seus temes, “cadascú segueix els seus dossiers”, i els treballa amb un cert marge de llibertat. Assegura que ho ha fet així els darrers sis anys.

Montaner, que ha assegurat que no acudirà a la concentració del 14 de març encara que s’autoritzi, ha reconegut que els promotors de la iniciativa la van contactar, com la contacten, assegura, molts d’altres col·lectius, i que “el primer que els vaig dir és que han de respectar les lleis, han de respectar les normes sanitàries. No voldria que hi hagués cap desbordament cop hi ha hagut en altres països”. També hauria dit als organitzadors de l’acte que va bé que més veus, veus ciutadanes, mostrin el seu descontentament amb la manera de fer, en algunes de les qüestions lligades a la pandèmia, que està tenint el Govern.

Comentaris (12)

Trending