Pintat convida Montaner a deixar el grup “si no se sent còmoda” davant el posicionament per la Covid

El líder de Terceravia recorda que la formació “sempre ha actuat amb sentit d’Estat” i que no es pot acusar de negacionista el partit, que no descarta adoptar mesures contra la consellera

Josep Pintat i Carine Montaner, amb Roser Suñé enmig, abans de l'esclat de la pandèmia.
Josep Pintat i Carine Montaner, amb Roser Suñé enmig, abans de l'esclat de la pandèmia. ARXIU

Carine Montaner “té les portes obertes si no se sent còmoda” amb la posició de Terceravia sobre la crisi sanitària i la seva gestió. Portes obertes per deixar un grup que no descarta, seguint el reglament del mateix, adoptar mesures disciplinàries sobre la consellera general. Així ho ha afirmat el president de la formació, Josep Pintat, que ha reconegut que estan “cansats” de la situació en què queda Terceravia pels postulats que defensa Montaner, que ha recordat que són a títol individual.

Pintat, que ha donat el seu suport a les famílies que han perdut un ésser estimat i també als empresaris i agents econòmics que estan patint les conseqüències de la pandèmia, ha recordat que Terceravia ha actuat “sempre amb sentit d’Estat” i “no crec que se la pugui titllar (a la formació) de negacionista”. Pintat ha explicat que Terceravia ha fet costat a moltes de les decisions adoptades pel Govern en el marc de la gestió de la crisi sanitària malgrat que hi hagi alguns aspectes en què es discrepi.

El líder de Terceravia, que ha recordat a la resta de formacions que “enmig d’una pandèmia no s’hi val a buscar rèdits polítics”, ha deixat entreveure que des d’ara i fins al 14 de març, quan hi ha prevista una concentració de persones que qüestionen alguns dels aspectes relacionats amb el coronavirus tot i que rebutgen l’etiqueta negacionista i defensen que el que primen és la llibertat, hauria de quedar resolta la qüestió relativa a Carine Montaner i el seu encaix al grup parlamentari.

Comentaris (9)

Trending