Escaldes instal·la dues més de les onze ‘casetes per a la brossa’ que preveu tenir en dos anys

El primer dels mòduls emplaçats, al xamfrà del carrer Constitució amb Consell de la Terra, està obtenint una molt bona resposta per part del veïnat

Els mòduls que han arribat aquest dimecres i s'instal·laran durant la jornada de dijous.
Els mòduls que han arribat aquest dimecres i s'instal·laran durant la jornada de dijous. COMÚ D'ESCALDES

Escaldes instal·la aquest dijous dos mòduls més que, a mode de ‘caseta per a la brossa’, han de servir per donar una imatge més neta i recollida de la parròquia, especialment en espais de molta afluència de gent i de generació de deixalles. La intenció del comú escaldenc, que fa sis setmanes va instal·lar el primer prefabricat, és poder disposar d’onze recintes d’aquesta tipologia entre aquest 2021 i l’any vinent.

El primer mòdul emplaçat a la parròquia, ubicat al xamfrà entre el carrer Constitució i Consell de la Terra, està obtenint una resposta molt bona, segons fonts comunals. La caseta funciona amb una clau magnètica i només aquelles persones autoritzades la poden obrir i dipositar les escombraries. I també dins d’un horari concret. També concreta és l’hora de recollida per part de l’empresa que s’encarrega d’aquesta tasca.

La nova caseta de recollida de deixalles a Escaldes.

Relacionat

Escaldes instal·la la primera caseta de recollida de deixalles

Aquest dimecres han arribat dos mòduls més dels cinc que inicialment s’han adquirit per aquest 2021. Per a l’any que ve la previsió és licitar l’adquisició de sis ‘cases de la brossa’ més, i així anar dotant tota la parròquia d’un ordre i una uniformitat en matèria d’higiene. Els dos mòduls que han arribat aquest dimecres s’instal·len, demà, a Consell de la Terra amb Arnaldeta de Caboet i a Consell de la Terra cruïlla amb carrer Paraires. En aquesta primera tongada s’hauran emplaçat tres casetes “que fan de la parròquia un espai més net i endreçat”. Abans no s’acabi el 2021 se n’emplaçaran dos més.

Comentaris (1)

Trending