Pares i mares d’alumnes del mestre empresonat reconeixen pressions d’algunes de les denunciants

Els dos propers dies es presenten claus en la instrucció i la batlle que la dirigeix podria dictar noves mesures

-
-
Pares i mares d’alumnes del mestre empresonat des de dijous reconeixen obertament que almenys una de les primeres denunciants els hauria pressionat perquè interposessin quantes més denúncies millor. Cert que després de la detenció, dimarts passat, es van presentar dues denúncies més de les que ja hi havia abans de l’arrest, però les pressions en la majoria de casos no van reeixir. El gir que ha donat el cas, amb la pèrdua de força de les acusacions contra el docent, de 32 anys, pot veure’s reflectit en les properes hores. Entre dilluns i dimarts la batlle que instrueix el cas podria dictar noves mesures.

L’estupefacció continua a flor de pell i algunes de les mares amb les quals ha pogut contactar l’Altaveu han assegurat estar molt contents de la tasca que estava duent a terme el mestre, arribat el setembre a Andorra, i pel qual estan passant gairebé tantes males estones com el propi afectat. Aquests progenitors han reconegut que una de les dues primeres denunciants, que es té per conflictiva en alguns àmbits, hauria pressionat per generar una corrent contrària al mestre i que com més pares i mares s’apuntessin a denunciar, millor.

“El meu fill no ha experimentat cap canvi, no he notat res estrany, al contrari, per què hauria de denunciar”, han comentat algunes de les mares, atònites davant la successió de fets. Tant la Batllia com la fiscalia haurien d’analitzar aquest dilluns els nous elements que hagin pogut sorgir durant el cap de setmana, més enllà d’acabar d’estudiar les pericials que es van fer entre dijous i divendres, quan professionals d’Afers Socials van fer els exàmens pertinents, primer, al nen que suposadament hauria patit abusos per part del mestre empresonat i, després, les quatre nenes.

Malgrat que qualsevol informació al tomb del cas s’agafa ara amb molta precaució, les fonts judicials consultades han reconegut que a les dues juristes que més tenen a dir sobre la situació del processat -la fiscal que formula l’acusació que escaigui, si escau, i la batlle que ha d’adoptar la decisió final- els han sortit molts dubtes sobre la veracitat dels suposats comportaments sexuals anòmals que hauria tingut el docent vers alguns dels seus alumnes, d’entre tres i quatre anys.

Una imatge de la seu de la Justícia aquesta tarda.

Relacionat

L’acusació contra el mestre empresonat per abús sexual penja d’un fil
Una imatge de la seu de la Justícia aquest migdia.

Relacionat

Empresonat el mestre del col·legi María Moliner acusat d’abusar d’alumnes 

Comentaris (11)

Trending