El COEX neteja les carreteres afectades per la tempesta de dissabte

La gran quantitat de pluja en poca estona, especialment al sud, provoca en alguns trams acumulació de terra i de branques

https://www.youtube.com/embed/eFrigzVQT3w

El COEX ha netejat aquest diumenge al mati les carreteres després de la tempesta de la nit de dissabte que va anar acompanyada de molt aparell elèctric en algunes zones del país. La intensa pluja que va caure en poca estona ha provocat que a la calçada hi hagués terra, pedres, herbes i branques.

L'actuació del grup de conservació de carreteres s'ha concentrat principalment en vies secundàries amb l'objectiu de garantir la seguretat dels vehicles i també la dels ciclistes, que amb el bon temps i el desconfinament ja roden per la xarxa viària.

En algunes parròquies també va pedregar però no perilla la collita del tabac perquè tot just s'està començant a plantar. La pluja va ser provocada per dos nuclis tempestuosos que avançaven d'oest a est van afectar el sud del país i van deixar 15,4mm a la Borda Sabaté  dels quals 11,8mm van caure en 30 min. Al poble de Sant Julià de Lòria, la intensitat va ser superior. Així, aquest diumenge, carreteres com les de Fontaneda, Nagol, Canòlich, o la Rabassa presentaven, en alguns trams, molta acumulació de terra com és el cas de la zona de Terra Bogada.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending