Quatre mesos de presó per a l’home detingut diumenge per agredir l’ex-dona en un atac de gelosia

Resident de 49 anys, va intentar escanyar l’ex-parella en no acceptar el trencament de la relació que ella hauria decidit en conèixer una altra persona a través d’una APP

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

La gelosia el va portar a cometre una agressió greu a qui encara considera la seva dona tot i que aquesta ja ha decidit trencar la relació. Des d’aquest dilluns a la tarda roman ingressat al centre penitenciari. S’hi haurà d’estar quatre mesos ferms. Si quan surti de la Comella reincidís, haurà de tornar a la presó per catorze mesos més. És la condemna -part ferma, part condicional- que li va imposar el batlle en un judici ràpid. L’home no pot assumir el trencament. I menys encara què hauria conduït a aquest.

L’ara empresonat, resident de 49 anys, va ser detingut diumenge a la tarda, en un domicili de la Baixada del Molí, un parell de dies després dels fets. De l’agressió. Però tot i que la dona va formalitzar poc després de tot plegat la denúncia, els agents no van localitzar el presumpte agressor fins unes quantes hores després. Va marxar de casa enmig d’un atac d’ira. L’home va arribar a intentar escanyar la dona, amb qui comparteixen fills.

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.

Relacionat

Detingut a la Baixada del Molí per haver agredit l’ex-parella dies abans

Justament, que la dona tingués la ferma intenció de marxar de casa -convivien sota el mateix sostre però ja no hi havia una relació de parella formal almenys segons ella-, amb els fills, després d’haver conegut una altra persona a través d’una APP especialitzada en recerca de parella, via les xarxes socials, no ho havia mai assimilat. D’aquí l’agressió. “Se li’n va anar de les mans la situació”, han assegurat les fonts, que han admès la gravetat dels fets.

De fet, quan la víctima va acudir a la policia, les marques de l’agressió eren encara molt evidents. L’home, amb la calma, hauria reconegut els fets i la seva desesperació. D’aquí, en part també, que acceptés la condemna per la via ràpida. Segons les fonts, fins que no hi ha hagut el trencament de la relació no hi hauria hagut cap episodi violent entre els ara ja ex-cònjuges. De moment, doncs, haurà de passar-se quatre mesos més a la presó.

Comentaris (5)

Trending