Detingut a la Baixada del Molí per haver agredit l’ex-parella dies abans

En les darreres hores la policia ha hagut de practicar dos arrestos per batusses en l’àmbit conjugal

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Un home de 49 anys i una noia de 26 anys. Són les dues persones detingudes les darreres hores per sengles batusses en l’àmbit conjugal. L’home va ser detingut aquest diumenge a la tarda, poc després de les 7 de la tarda, en el seu domicili de la Baixada del Molí. La noia va ser arrestada a les 11 de la nit a Ordino, encara que la batussa havia estat en un domicili de l’avinguda Sant Antoni de la Massana.

En el cas de l’home, resident, els fets haurien tingut lloc un parell de dies de la detenció. La dona agredida va interposar denúncia i les lesions eren ben evidents. De fet, l’hospital va activar el protocol anomenat del codi lila. Amb tot, però, la recerca policial no va tenir èxit fins força hores més tard, perquè inicialment no se’l va poder trobar.

Pel que fa a les diferències mantingudes entre dues noies a la Massana, van ser els veïns del domicili on hi va haver la batussa entre una resident i una nacional els que van alertar dels fets. L’agressora va tenir temps de marxar cap a Ordino. Amb tot, segons les diferents fonts consultades, l’agredida no presentava més que algun blau. Alhora, hauria renunciat a presentar cap mena de denúncia. Amb tot, la seva companya va ser detinguda. En els dos casos se’ls va atribuir un delicte d’integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Comentaris

Trending