Empresonat el jove que accedia al país amb quatre plaques d’haixix de prop de 400 grams

La Batllia ha enviat a la presó de forma preventiva el detingut aquesta matinada en ser descobert quan viatjava en un autobús de línia procedent de la Seu i donarà peu a una investigació per aclarir on anava la droga

Comentaris

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

El jove de 24 anys que aquesta matinada ha estat detingut a la frontera del riu Runer quan accedia al país amb un autobús de línia regular entre la Seu i Andorra i se li han descobert quatre plaques d’haixix ha estat empresonat de forma preventiva. La Batllia de guàrdia l’ha rebut aquest migdia i a primera hora de la tarda ha ingressat a la presó, on està al mòdul d’adaptació.

L’haixix que se li ha descobert, en global, pesava 395 grams i l’amagava sota el seient del bus que ocupava. Els agents de la frontera han accedit aquesta matinada al vehicle de línia i arran dels controls aparentment habituals que es fan han descobert la droga. Per aquest motiu el jove ha estat detingut per un delicte contra la salut pública. És una de les aprehensions d’haixix més importants dels darrers mesos.

Un control policial a la frontera del riu Runer.

Relacionat

Detingut a la frontera del riu Runer quan volia entrar al país prop de 400 grams d’haixix

En ser passat a disposició judicial, la Batllia de guàrdia ha decretat el processament del jove per un delicte de tràfic de droga tòxica i l’ha enviat de manera preventiva a la presó. I és que l’autoritat judicial ordenarà noves diligències, com per exemple l’anàlisi dels dispositius mòbils, per mirar de tibar del fil i, per exemple, aclarir cap a qui anava dirigida la droga. 

No es pot descartar que arran d’aquesta detenció n’hi hagi més o, almenys, que es pugui articular, amb el temps, una operació antidroga de més abast que la detenció d’aquesta matinada, que hauria estat producte de les vigilàncies rutinàries que es fan a la frontera.

Comentaris (4)

Trending