El Consell Superior només podrà cobrir dues de les tres places de fiscal adjunt que pretenia

Les fins ara secretàries judicials Roser Mazon i Marta Villaverde han obtingut almenys la nota mínima per poder accedir a les places en concurs

Dependències de la fiscalia general a la Seu de la Justícia.
Dependències de la fiscalia general a la Seu de la Justícia. ARXIU

El Consell Superior de la Justícia podrà cobrir almenys dues de les tres places de fiscal adjunt que fa uns mesos que havia tret a concurs. Malgrat que s’havien presentat algunes aspirants més, finalment, tal i com ja va avançar l’Altaveu, només seran dues de les candidates les que podran ocupar plaça en haver obtingut com a mínim la nota mínima requerida per accedir al lloc de treball dins el ministeri fiscal.

Com va avançar l’Altaveu, les secretàries judicials Roser Mazon i Marta Villaverde són les dues aspirant que han obtingut les notes més altes en el procés i, en conseqüència, les dues designades per a ocupar dues de les tres places en joc, com va constatar el tribunal seleccionador en una reunió duta a terme el 16 de maig segons que publica aquest dimecres el BOPA.

Dependències de la fiscalia general a la Seu de la Justícia.

Relacionat

Dues secretàries judicials arriben a la recta final per a la designació de fiscals adjunts

Es dóna el cas que entre nomenaments de secretaris judicials -tot secretàries en aquesta ocasió- i de fiscals adjunts, el Consell Superior està consolidant llocs de feina a persones que inicialment havia situat a dit en les secretaries vist que no es presentaven candidats en els concursos. Aquesta situació eventual i en certa manera anòmala havia aixecat algun malestar i certes suspicàcies entre alguns operadors judicials.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending