Dues secretàries judicials arriben a la recta final per a la designació de fiscals adjunts

Roser Mazón i Marta Villaverde tenen molts números per accedir finalment al ministeri públic, que fa temps que reclama més reforços

Dependències de la fiscalia general a la Seu de la Justícia.
Dependències de la fiscalia general a la Seu de la Justícia. ARXIU

Dues secretàries judicials, una amb llarga experiència en la plaça i una altra que ha exercit o estaria exercint de manera eventual, han arribat a la recta final del concurs per a la provisió de dues places de fiscal adjunt. Roser Mazón i Marta Villaverde tenen molts números per accedir finalment al ministeri públic, que fa temps que reclama reforços. Amb tot, no seria el primer cop que s’acaba deixant vacant el procés perquè els candidats no acaben de complir el perfil que es pretén.

Inicialment, per al concurs, el Consell Superior de la Justícia va admetre quatre candidates, totes dones. Arran de les diverses proves que s’han anat fent, dues van quedar pel camí i les altres dues afronten la recta final del procés. Mazón, amb llarga experiència en l’administració de la Justícia com s’ha dit, ja havia participat en algun altre concurs, especialment per convertir-se en batlle, sense que fos de les finalment seleccionades.

Etiquetes

Comentaris

Trending