El Pas esclata: els veïns exigeixen més control per garantir el compliment de les mesures anti-Covid

Les festes nocturnes que fa un mes es viuen pràcticament a diari a la localitat fronterera, “com si no hi hagués pandèmia”, indignen els residents habituals de la vila

Joves al tomb de la plaça dels Vaquers aquesta matinada.
Joves al tomb de la plaça dels Vaquers aquesta matinada.

“Al Pas de la Casa res no canvia. Sembla que no estem en pandèmia i alhora continuem sent el poble oblidat de sempre.” Així s’expressen veïns de la localitat encampadana després de l’enèsima nit de festa nocturna. Desenes de joves, francesos en la seva majoria, continuen fent estada a la població fronterera encara que les pistes d’esquí no hagin obert. Els queda el desenfrenament que a les seves poblacions d’origen no podrien dur a terme. El malestar al Pas continua i els veïns exigeixen més control per garantir el compliment de les mesures anti-Covid.

“Estem cada dia iguals. A la plaça dels Vaquers sembla fa un any, quan encara els locals d’oci nocturn estaven oberts”, es lamenten els veïns, que a les 5 d’aquesta passada matinada no podien dormir. “Ara estem en plena pandèmia i estem així fins i tot pel soroll que genera.” Lamenten que es primi el negoci a la salut. I que l’administració faci la vista grossa, almenys aparentment. “Al poble estem indignats amb aquests comportaments i la manca evident de controls per part de l’òrgan competent ja que fa més d’un mes que cada dia es igual. Cada dia! I no han de pagar justos per pecadors”, asseguren els veïns, que temen que qualsevol dia hi acabi havent un rebrot important que afecti també els residents habituals de la població.

Una imatge, des de l'exterior, de la festa que se celebrava a l'interior de l''iglú'.

Relacionat

Veïns del Pas lamenten les festes ‘sense mesures Covid’ que toleren alguns locals

Denuncien que hi ha locals de restauració que, partint de la base que poden obrir durant unes hores, fan els sopars pertinents i a l’hora de tancar… tanquen els llums. Però es converteixen en locals de copes, d’oci nocturn o com se li vulgui dir. “S’estan cometent errors greus en tema de Covid-19 i esperem seriosament que no hi hagi cap brot d’infecció tant al respecte d’aforament, com distàncies i l’ús de la mascareta”. I sentencien els veïns: “Sembla que ni estem em temps de pandèmia ni el poble es mereix cap respecte. Com sempre, al Pas de la Casa som el poble oblidat.” “Demanem urgentment més controls i ma dura amb qui no compleix amb els diversos decrets aprovats per Govern per evitar la propagació del coronavirus.”

Comentaris (12)

Trending