Veïns del Pas lamenten les festes ‘sense mesures Covid’ que toleren alguns locals

Entenen que els joves vulguin diversió, però recorden que estem en una situació encara crítica i que cal respectar les normes

https://youtu.be/yjXZCMUJPzE

Entenen que els joves vulguin i necessitin diversió, però el que no comprenen els veïns del Pas de la Casa, o alguns almenys, és com pot ser que hi hagi establiments que aquestes alçades de la pandèmia, i encara sense la situació sanitària resolta, tolerin festes on queda clar que els seus assistents no respecten les més mínimes mesures anti-Covid.

Música sonant a tot drap, ballaruga sense distància i els assistents a la festa, a les festes, sense dur mascareta, una peça que en certs moments pot resultar, o això sembla, molt molesta. Certament, la policia ha actuat en més d’una ocasió i ha imposat més d’una, de dues i de vint sancions atenent-se a les mesures sanitàries establertes i la Llei de seguretat pública.

El darrer cas, lamenten els veïns del Pas de la Casa, s’ha viscut aquest vespre en un establiment que hi ha al final de l’aparcament que dóna accés a la zona de debutants d’unes pistes d’esquí que, a la localitat fronterera, estan tancades. Els joves que protagonitzaven la festa no només estaven a l’exterior. També dins d’una mena de carpa en forma d’iglú.

Comentaris (4)

Trending