Ingressa a presó l’autor confés del robatori a punta de pistola a la perfumeria del Pas

La Batllia decreta l’empresonament d’un exresident de 43 anys després que les dependentes de l’establiment el reconeguessin com l’home que les va amenaçar dos dies abans de Nadal

-
-
La Batllia ha decretat l’ingrés a presó de l’exresident de 43 anys que diumenge a la tarda va ser detingut com a autor del robatori que hi va haver a punta de pistola dos dies abans de Nadal en una perfumeria del Pas de la Casa. L’ús d’arma, de port il·legal, les amenaces i altres circumstàncies han portat finalment l’autoritat judicial a decidir l’empresonament de l’home, que gairebé tres mesos després dels fets va confessar-los.

Els investigadors encara estan sorpresos per l’entrega de l’home, que se’n va endur uns 1.400 euros que aquell diumenge 23 de desembre a darrera hora de la tarda hi havia a la caixa de l’establiment. Fa uns anys, i durant una petit lapse de temps, l’ara empresonat va residir formalment al Principat. De nacionalitat espanyola, ara no ho feia pas. Però diumenge a primera hora de la tarda va trucar a la centraleta de la policia explicant amb pèls i senyals els fets ocorreguts a la perfumeria del Pas de la Casa.

I trucava des d’un telèfon andorrà que va servir per poder-lo localitzar i poc després de 2/4 de 6, a Andorra la Vella, decretar-ne formalment la detenció. Els investigadors encara no saben la motivació real de l’entrega voluntària per molt que l’home assegurés que des de Nadal no podia viure amb la culpa dins el cos i el càrrec de consciència. Els investigadors estan mirant d’aclarir si l’home, que no té un historial policial rellevant almenys a Andorra, està implicat en alguns fets delictius pels quals hagi de pagar en algun altre indret i hauria preferit venir al Principat com a mesura d’autoprotecció.

En tot cas, l’explicació oferta en la trucada telefònica va ser del tot detallada i verosímil, a banda de molt correcta, coherent i educada. L’home va quedar sota arrest al despatx central de la policia i durant la tarda del mateix diumenge i ahir al matí es va practicar algunes diligències de comprovació. Per exemple, segons algunes fonts, les dependentes de la perfumeria l’haurien reconegut com l’home que amb una pistola a la mà les hauria amenaçat aquell 23 de desembre.

-

Relacionat

S’entrega a la policia l’home que va robar en una perfumeria del Pas a punta de pistola
-

Relacionat

La perfumeria atracada al Pas havia retirat la vigilància privada feia pocs dies
-

Relacionat

Investiguen un atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa

Comentaris

Trending