S’entrega a la policia l’home que va robar en una perfumeria del Pas a punta de pistola

Es tracta d’un exresident espanyol que va contactar aquest diumenge amb la centraleta del cos assegurant que no podia viure amb el càrrec de consciència que portava a sobre

-
-
Un home espanyol que havia residit al Principat durant una curta temporada de temps es va entregar aquest diumenge a la policia assegurant ser l’autor del robatori que hi va haver dos dies abans de Nadal en una perfumeria del Pas de la Casa. L’home va esgrimir una pistola a les dependentes poc abans que tanquessin l’establiment i s’hauria endut un botí equivalent a uns 1.400 euros, segons que es va fer constar en la denúncia que van interposar els responsables de la perfumeria dies després de l’assalt.

Sorprenentment, aquest diumenge a primera hora de la tarda, un home molt educat i correcte va trucar a la centraleta de la policia. Davant la perplexitat de l’agent que va atendre la trucada, el comunicant va explicar amb pèls i senyals el robatori que hi va haver el 23 de desembre prop de les 8 del vespre en la perfumeria del Pas de la Casa. L’explicació tenia tota la credibilitat del món. L’home, de 43 anys, assegurava que des d’aquell dia no tenia la consciència tranquil·la.

A partir de la localització del telèfon des del qual trucava es va poder saber on era l’home, que havia viscut al país encara que ara no n’era resident. No obstant això, sí que en el moment de la trucada estava en un indret d’Andorra la Vella on se’l va anar a cercar i detenir. L’arrest es va dur a terme poc després de les 5 de la tarda i està previst que durant la jornada d’avui l’home passi a disposició judicial. Els agents estan intentant esbrinar eventuals antecedents del presumpte delinqüent i entendre, també, si hi ha un rerefons que expliqui el seu suposat penediment.

-

Relacionat

La perfumeria atracada al Pas havia retirat la vigilància privada feia pocs dies
-

Relacionat

Investiguen un atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa

Comentaris

Trending