Investiguen un atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa

Aparentment un individu, que podria estar acompanyat per un segon, se’n va endur tota la recaptació de l’establiment aquest diumenge a la tarda i ho van provar sense sort en un segon local

-
-
La policia investiga un robatori a punta de pistola que aquest diumenge a la tarda hi hauria hagut en una perfumeria del Pas de la Casa. Els investigadors haurien aconseguit traçar un perfil força aproximat com a mínim d’un dels atracadors -no està clar si era un home sol o dos- i durant aquest ajornada matinal han estat visitant alguns dels establiments que tradicionalment allotgen turistes a la localitat encampadana per demanar-los la seva col·laboració i mirar si havien acollit alguns dels sospitosos.

Segons diverses fonts, hi hauria hagut un atracament consumat i un altre en grau de temptativa. Les primeres informacions que es van donar a la policia, segons fonts properes a l’establiment afectat, és que hauria accedit un home prim i d’una alçada aproximada d’1,75 metres que, mostrant una arma, una pistola en concret, hauria exigit el lliurament de tota la recaptació. Hauria estat vers les 8 de la tarda i, com a mínim, hi havia dos dependentes a qui l’advertència va espantar de manera molt important.

Amb l’ensurt el cos i l’amenaça latent, les dues dones van lliurar el que hi havia a la caixa. Com que hores d’ara, segons les fonts, no hi ha una denúncia encara formalitzada, la quantitat que va aconseguir l’atracador no està clara. En tot cas, i de manera genèrica, la quantitat havia de ser important perquè era a darrera hora d’una tarda de força activitat. No obstant això, algunes fonts situen la recaptació entorn als 1.500 euros mentre que d’altres la xifraven més enllà dels 5.000 euros.

Les fonts veïnals consultades haurien explicat que hi hauria hagut un altre intent de robatori i que tot semblava indicar que eren dos els homes que formaven el grup, malgrat que no intervinguessin en tot moment els dos en la comissió directa de l’atracament o temptativa. Segons les fonts, els dos individus anirien armats, encara que no se sap si les armes eren o no reals. Una seria més llarga que l’altra. Segons les mateixes fonts, els agents de policia que aquest matí han estat demanant informació en els allotjaments s’haurien interessat per dos homes i d’aparença de ser ciutadans de l’Europa de l’Est.

En alguns moments hi ha hagut certa confusió i s’ha vinculat la presència a Encamp del ‘Rambo de la Cerdanya’, el perillós delinqüent ceretà detingut ahir mateix, amb els fets delictius comesos al Pas. Fonts oficials, però, han negat cap lligam. Ara per ara, i malgrat el treball de recerca que s'ha fet, no s'ha practicat cap detenció sobre aquest afer. Veïns del Pas de la Casa han lamentat que durant la jornada dominical no hi havia ni una sola patrulla de policia a la localitat encampadana.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending