La perfumeria atracada al Pas havia retirat la vigilància privada feia pocs dies

La policia sospita que l’home que a punta de pistola se’n va endur la recaptació va marxar tot seguit, possiblement amb un acompanyant que l’esperava, en direcció a França

-
-
Els responsables de la perfumeria assaltada diumenge a darrera hora de la tarda per un home armat havien decidit retirar la vigilància privada que normalment tenien en els establiments del Pas de la Casa. Feia pocs dies que el local no disposava de vigilant. Sí que les càmeres de seguretat, però, van poder enregistrar l’accés del delinqüent i les imatges, per exemple, van permetre descartar que el lladre es tractés del ‘Rambo de la Cerdanya’, com es temia a l’inici.

La decisió es va adoptar dins d’una reestructuració i racionalització de la despesa i amb el benentès que després de molt temps no hi havia hagut mai cap incident important. Una setmana després, aproximadament, diumenge vers les 8 de la tarda, després d’una jornada força productiva, un home armat amb una pistola va aparèixer al local i va exigir la recaptació a les dependentes, que van patir un notable ensurt. Inicialment es va parlar en la comunicació amb la policia de més de 5.000 euros. Finalment la xifra es va rebaixar a 1.400 euros. La policia manté oberta una investigació i contactes internacionals per mirar de poder identificar i detenir l’assaltant. Però sembla d’allò més difícil.

Fonts veïnals donen per fet que hi hauria un segon individu també aparentment armat esperant el que va entrar a la perfumeria. De fet, haurien intentat robar en algun altre establiment segons les mateixes fonts. Consumat l’atracament a la perfumeria, els delinqüents haurien fugit molt probablement cap a França i malgrat que no es descarta res, es considera molt complicat poder resoldre el robatori. 

El que està clar és que l’assaltant no és ‘el Rambo de la Cerdanya’, que va ser detingut més o menys a la mateixa hora a Encamp. Les gravacions de les càmeres de seguretat han permès recuperar algunes imatges més o menys nítides de l’autor del robatori. I han permès descartar de forma evident que l’home armat fos Martí Cots Saleta, actualment empresonat.

-

Relacionat

Investiguen un atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa

Comentaris

Trending