Vinyes acaba en segona posició el Ral·ly Osona

Al volant d’un Seat Ibiza i amb el seu company Joan Mercader, van situar-se en aquesta plaça des del primer tram i la vam saber defensar sense opcions de superar el guanyador, el pilot local Albert Orriols

El Seat Ibiza de Vinyes i Mercader.
El Seat Ibiza de Vinyes i Mercader. Fotoesport

L’equip format per Joan Vinyes i Jordi Mercader ha aconseguit el passat cap de setmana el segon lloc en la seva participació en el 52è Ral·li Osona. Al volant del seu Seat Ibiza Kit Car, el pilot andorrà va posar-se ja en posició de podi en la primera especial de la jornada i la va mantenir fins al final. El guanyador va ser el tàndem local format per Albert Orriols i Lluís Pujolar. En tercera plaça van quedar Óscar Palomo i Brais Mirón.  

Orriols, ben coneixedor del traçat, va dominar la cursa des del primer moment. Vinyes va col·locar-se segon també ja en el primer tram, posició que no va abandonar ja. Aquestes dues places ja no es van moure fins al final, tot i que l’andorrà intentava escurçar la diferència.

“La resposta de la mecànica de 25 anys ha estat excel·lent i hem pogut competir amb rivals i cotxes actuals”, ha manifestat Vinyes. El pilot andorrà ha volgut destacar que “no havíem de preocupar-nos de classificacions i encara que sempre agrada guanyar, aquesta segona posició amb l’Eivissa és sens dubte per a estar satisfet”.

El pròxim compromís del tàndem Vinyes-Mercader arribarà en tres setmanes amb el Ral·li de Roma. Hi participaran amb un Swift R4lly. Llavors, la prova serà vàlid pel campionat europeu.

Etiquetes

Comentaris

Trending