La prova de ciclisme de la Jorma Urban Trail serà puntuable per al Campionat d’Andorra

S’espera que la cursa pugui atreure corredors estrangers i un euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació de Malalties Minoritàries

Presentació de la Jorma Urban Trail 2022.
Presentació de la Jorma Urban Trail 2022.

La Jorma Urban Trail afegeix aquest any una prova de cronoescalada de ciclisme. Amb un recorregut de vuit quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d'Andorra de contrarellotge. El conseller d’Esports i TIC del Comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla, ha destacat que “cada any veiem que venen molts ciclistes al país” i, a més, cada cop hi ha més aficionats a aquest esport. És per això que s’ha mostrat convençut que aquesta “era una prova que feia falta a Andorra”. En aquest sentit, confia que atragui corredors estrangers.

“Fomentem que vingui gent de fora i que pugui conèixer Andorra, perquè les carreteres i ports que tenim aquí són un luxe”, ha destacat Batalla. Una altra novetat és la prova combinada lligada a aquesta cronoescalada. Aquest any, a més, s’ha tornat a les dates habituals de la prova i s’han recuperat els premis en metàl·lic, que tindran uns imports de 300, 200 i 100 euros per al primer, segon i tercer premi, respectivament. Així, la Jorma tindrà lloc el 7 de maig i sortirà del Prat del Roure a les 15:30 h, arribant al Llac d’Engolasters.

Participants a la primera edició de la prova.

Relacionat

La Jorma Urban Trail estrenarà un circuit de cronoescalada de ciclisme de carretera

Les inscripcions encara es poden fer a la pàgina web del comú d’Escaldes, o bé presencialment a la botiga Jorma Trail d'Andorra la Vella. La cursa manté la vessant solidària i per això es destinarà un euro de cada inscripció a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AAMA).

Comentaris

Trending