Andorra corona el Lleida Llista Blava com a ‘virrei’ de l’hoquei sobre patins continental

El conjunt de la Terra Ferma remunta el 0-2 que lluïa al marcador al descans i derrota per 5 a 3 el Sarzana italià per proclamar-se campió de l’Europe Cup, l’antiga Copa de la CERS

Els jugadors del Lleida celebren un dels gols.
Els jugadors del Lleida celebren un dels gols. LLEIDA LLISTA BLAVA

Una remuntada èpica amb el jugador Oriol Vives com a gran protagonista ha portat el Lleida Llista Blava a tornar-se a proclamar campió de l’Europe Cup d’hoquei patins, l’antiga Copa de la CERS, la fase final de la qual s’ha jugat entre divendres i aquest diumenge al pavelló de Govern. Els lleidatans partien com a un dels favorits, però davant tenien un Sarzana italià contra el qual ja van haver de suar de valent l’any passat per guanyar la segona competició continental més important de l’esport sobre rodes per excel·lència. Aquest diumenge, Vives ha estat l’estilet per vèncer per 5 a 3.

Els quatre primers gols del conjunt de la Terra Ferma han estat obra del jugador de Santa Coloma de Farners. Vives ha girat la final com un mitjó. I és que els italians havien dominat amb certa autoritat durant la primera part. El Sarzana ha aconseguit marxar al descans amb un 0-2 clar. No només en l’electrònic, també damunt el parquet renovat per a l’ocasió del poliesportiu andorrà.

El decorat ha canviat del tot, però, al segon temps. A partir del minut set, amb el primer gol d’Oriol Vives, i amb un Lleida Llista Blava que ha sortit del vestidor amb un altre aire, tot ha canviat com de la nit al dia i els del Segrià han arribat a tenir tres gols d’avantatge (5-2) que els han servit per arribar als darrers instants de la final certament folgats i podent cantar victòria molt abans que els àrbitres xiulessin el terme del matx.