El PS denuncia la manca d’explicacions del Govern sobre la concessió del Túnel d’Envalira

El conseller general de la formació Jordi Font ha presentat una demanda per reclamar tots els informes que justifiquin la decisió d’allargar-la 8,2 anys més, quatre cops més, apunten, que la durada de la pandèmia

Un dels accessos al túnel d'Envalira.
Un dels accessos al túnel d'Envalira. Túnel d'Envalira

La resposta donada per Víctor Filloy al Consell General per justificar l’allargament de la concessió del Túnel d’Envalira no va satisfer, ni de bon tros, el Partit Socialdemòcrata. Per això, el conseller de la formació Jordi Font ha tramitat una demanda a Sindicatura. Amb ella, es vol que el Govern faciliti diferents informes amb relació a la decisió, tot lamentant la manca d’explicacions des de l’executiu.

Així, Font demana pel nom de la societat explotadora del Túnel d’Envalira i informació sobre els seus socis i càrrecs directius, així com els informes econòmics, d’auditoria i jurídics que avalen la prolongació de la concessió per 8,2 anys. Des del PS es posa en relleu que aquest temps “és quatre vegades la durada de la crisi de la pandèmia de la Covid-19”.

Una imatge d'arxiu de la zona de peatge del túnel d'Envalira.

Relacionat

El Túnel d’Envalira va perdre el 30% i el 21% d’usuaris els dos anys forts de pandèmia

Així mateix, el conseller socialdemòcrata demana informació relativa a l’adjudicació de dits informes, la modalitat de contractació i l’import d’aquests, i també els informes elaborats per part de la Intervenció i del gabinet Jurídic del Govern respecte a aquesta prolongació de la concessió.

Comentaris (2)

Trending