Ciutadans Compromesos vol plantar cara a l’abstenció a la Massana

La ja cònsol “virtual”, Olga Molné té la voluntat de fer campanya “igual que si tinguéssim rival” per fer sentir “inclosos” als electors en un projecte que aposta per “un pla de dinamització molt complet”

Molné i Sansa s'abracen després d'enganxar el cartell.
Molné i Sansa s'abracen després d'enganxar el cartell.

La Massana ha agafat enguany el relleu de Canillo com a parròquia amb una única candidatura, la de Ciutadans Compromesos. La seva cap de llista –i de fet, ja cònsol “virtual”, segons les seves pròpies paraules-, Olga Molné ha avançat, però, que la voluntat és fer campanya “igual que si tinguéssim rival” amb la voluntat d’aconseguir el suport més ampli possible a les urnes i “d’implicar els ciutadans” a un projecte que aposta per “un pla de dinamització” global.

Molné, juntament amb Eva Sansa i la resta de membres de Ciutadans Compromesos (CC) han volgut mantenir, malgrat ser l’única candidatura, la tradició de l’enganxada del cartell. I és que la cap de llista entén que és necessari “fer campana igual que si tinguéssim rival”, ja que “hem de transmetre i fer conèixer el nostre projecte als ciutadans”. L’objectiu, ha explicat, és “motivar-los i que s’hi sentin implicats i inclosos”. D’aquesta forma, entén, s’aconseguirà que el dia 15 hi hagi una bona afluència de gent a les urnes.

I és que, de fet, l’abstenció i el vot en blanc, seran els grans rivals de CC. Molné considera que, en canvi, si s’aconsegueix que aquestes dues dades siguin baixes, d’alguna manera “es reforçarà el projecte” de la plataforma, que aplega, entre altres sensibilitats, les dels tres socis del Govern tripartit. Lògicament, la formació es presenta amb la voluntat de continuar la tasca dels darrers vuit anys, amb David Baró com a cònsol major.

“Hem gestionat el comú amb rigor i eficàcia i  seguirem igual”, ha afirmat Molné, que avança la voluntat de seguir “contenint la despesa i reduint el deute” però, a la vegada, “incrementar la inversió”. Gran part d’ella, en un “pla de dinamització molt complet” que arribi a “tots els pobles”.

Comentaris

Trending