Ciutadans Compromesos tanca el trencaclosques amb DA i Liberals

La quota ‘taronja’ la conformen Jordi Areny (3), Mireia Ramos (6) i Marc Jové (10) mentre que els ‘blaus’ hi situen Guillem Forné en setena posició

Comentaris

Foto de família amb els candidats i membres actuals del comú.
Foto de família amb els candidats i membres actuals del comú.

Després de dies d’intenses converses i negociacions, Ciutadans Compromesos ha fet oficial aquest vespre la llista amb què buscarà revalidar el comú per tercer mandat consecutiu. Olga Molné i Eva Sansa aspiren als càrrecs de cònsol major i menor, en una candidatura que ha calgut filar prim per acontentar totes les sensibilitats, entre elles els demòcrates i els liberals.

Pel que fa als ‘taronja’, l’acord final els atorga el número 3, Jordi Areny, economista de professió i que, en cas de triomf, podria agafar les regnes del departament de Finances. En la sisena posició, hi entra Mireia Ramos, que va ser en el darrer mandat una de les dues representants del col·lectiu d’assalariats al consell d’administració de la CASS. En desena posició hi figura Marc Jové.

Pel que fa a la quota liberal, el principal representant és Guillem Forné. Fill de l’excap de Govern Marc Forné, és també el secretari d’organització de la formació. Ocupa la setena plaça de la llista, mentre que el també liberal Josep Fusté és el dotzè i Albert Areny, el segon suplent.

La resta de la candidatura la formen Josep Maria Garrallà (4), Sergi Gueimonde (5), Francesca Guerrero (8), Kevin Poulet (9), Josep Maria Agell (11) i Alexia Verdaguer com a primera suplent. El nom oficial de la candidatura respecta les sigles tant de la plataforma comunal com dels dos partits nacionals: Ciutadans Compromesos Demòcrates Liberals.

Ara caldrà veure si finalment tira o no endavant la llista alternativa que s’estava intentant articular per part de persones properes a Terceravia però també antics liberals com Amadeu Rosell. Les darreres informacions apuntaven que no estava quallant el projecte i, per tant, podria ser que, finalment, CC no tingués rival a la parròquia.

Comentaris (6)

Trending