Cd'I Liberals mantindrà les exoneracions tributàries als joves emprenedors els dos primers anys

Comentaris

Cd\'I Liberals mantindrà les exoneracions tributàries als joves emprenedors els dos primers anys
Cd\'I Liberals mantindrà les exoneracions tributàries als joves emprenedors els dos primers anys

Coalició d'Independents (Cd'I) LIberals preveu mantenir les ajudes que exoneren les obligacions tributàries i les relatives a la posada en marxa d'un negoci als joves emprenedors. L'exoneració allibera de càrregues els dos primers anys de la creació del negoci. Així ho ha explicat l'actual conseller comunal i número quatre de la candidatura, Jordi Cabanes, que ha explicat que també es garantirà les subvencions que són indispensables per començar noves activitats empresarials per als més joves. 

Cabanes, juntament amb el candidat a cònsol menor, Víctor Pintos, i les dues integrants més joves de la candidatura, Clàudia Cornella i Yael Caramés, han presentat aquest dijous propostes i reflexions al voltant dels punts en què comú i joves poden construir una relació enriquidora per a tots dos. També han aprofitat per a presentar les propostes en matèria de cultura. Alguns dels joves d’Andorra, que han realitzat un vídeo promocional en que expressen el que esperen del comú, han participat també en aquesta reunió, que s’ha celebrat a l’espai de La Central.

Víctor Pintos ha reafirmat la voluntat de seguir donant el màxim suport al jovent, motivar als joves emprenedors a continuar desenvolupant i millorar iniciatives empresarials beneficioses per a la nostra comunitat. Els joves són un gran col·lectiu per a qui també preveuen crear un programa d’inserció laboral, i continuaran amb el projecte de formació amb els joves desocupats. Quant a l’àmbit cultural, Pintos ha recordat que Andorra la Vella ha estat nomenada Capital de la Cultura Iberoamericana per al 2016. “Això es de vital importància a l’hora de parlar d’Andorra a nivell internacional- ha dit- i per tant, seguirem apostant per activitats culturals, donant suport als col·lectius i associacions amb seu a la parròquia”.

Des de l’espai de La Central, Cabanes ha reafirmat que “seguirem apostant en espais de trobada on es puguin desenvolupar i compartir les seves idees, guiats i supervisats per especialistes del Comú” i ha posat molt èmfasi en oferir una total col·laboració al joves per trobar formes de participació i diàleg amb el Comú. Ha dit que continuaran donant suport a les iniciatives que surtin de la Taula de Joventut, amb propostes com la Gimkana’t 7 bandes, Festa de la Joventut, Guia Informa’t, entre altres. I ha anunciat que apostaran per “la creació de la Festa de la Joventut, on els joves tindran l’oportunitat de compartir amb nosaltres les seves inquietuds. I on també donarem suport a les diverses activitats que vulguin desenvolupar a la parròquia”.

 

Les dues candidates més joves de la candidatura Cd’i Liberals, Yael Caramés i Clàudia Cornella han intervingut parlant de la necessitat de seguir oferint actes culturals i millorant la representació internacional d’ Andorra, ja que ha dit Yael Caramés “és apostar per una identitat de país, amb l’objectiu de que aquella persona Andorrana se senti encara més orgullosa de ser Andorrana, i per als que vénen de fora, que puguin veure i sentir la riquesa cultural de la nostra comunitat”. I ha afegit “no som un país ampli en extensió, però si que volem ser un país amb amplis valors”. Clàudia Cornella ha insistit en que “volem obrir un espai en el que els joves que estan avui amb nosaltres, compromesos en la parròquia, siguin també els protagonistes. Volem demanar-los que comparteixin amb nosaltres les seves opinions, les seves propostes i idees que voldrien que donéssim suport”. 

Comentaris

Trending