Desert el concurs per contractar un hotel per ubicar-hi residents en centres sociosanitaris

La reconducció dels efectes de la pandèmia sobre els interns en residències ha fet deixar sense efecte el procés que s’havia iniciat a mitjan mes passat

Trasllat de padrins cap a un dispositiu hoteler durant la primera onada.
Trasllat de padrins cap a un dispositiu hoteler durant la primera onada. Toni Solanelles

El concurs per contractar, des de l’administració, un hotel (o més d’un, en funció de les necessitats) per ubicar-hi residents dels centres sociosanitaris per protegir-los davant el coronavirus s’ha declarat desert. La remissió dels efectes de la pandèmia en les residències geriàtriques ha fet deixar sense efecte el procés que s’havia posat en marxa a mitjan mes passat quan va esclatar un brot víric primer a Salita i després al Cedre.

Trasllat de padrins de Salita per part de dos tècnics de la Creu Roja

Relacionat

El Govern preveu pagar 30 euros per nit per cada padrí que sigui traslladat a un hotel

El Govern preveia abonar trenta euros per nit i padrí. I el dispositiu s’havia de destinar únicament a l’atenció d’interns de centres sociosanitaris. Ja es deixava clar que el concurs només tiraria endavant si realment era necessari. En baixar la pressió en relació als centres residencials -hores d’ara la planta Covid del Cedre no té ni un sol pacient- s’ha ‘eliminat’ el procés que es pretenia dur a terme per la via d’urgència.

Comentaris

Trending