Conveni entre el Govern i Jovial per tenir vuit pisos per a col·lectius vulnerables

Amb aquest acord es disposarà dels habitatges en l’immoble de la societat, situat al carrer Terra Vella d’Andorra la Vella

Detall de la façana del Jovial.
Detall de la façana del Jovial.

El Govern ha signat un nou conveni amb la societat Jovial per disposar de vuit pisos per persones que necessiten protecció social. Els habitatges estan situats a l’immoble de la societat, ubicat al carrer Terra Vella d’Andorra la Vella, que actualment es destinen amb caràcter general a joves per afavorir la seva emancipació. Els que disposarà el Govern seran per a col·lectius especialment vulnerables, com ara a persones amb discapacitats, joves tutelats i ex tutelats, i víctimes de violència de gènere i domèstica.

Així dons, aquest nou conveni renova el que es va signar entre les parts el 2015, quan la societat Jovial ja va cedir al Govern vuit pisos per tal de ser destinats a col·lectius vulnerables. L’antic acord tenia una vigència inicial de cinc anys i va ser prorrogat mitjançant addenda del 8 d’abril del 2020 fins al 31 de desembre del 2021.

Les parts han valorat de forma satisfactòria la consecució d’aquesta cessió amb finalitats socials. D’aquesta manera, es dóna continuïtat mitjançant un nou conveni que estarà vigent des de l’1 de gener del 2022 amb una durada de tres anys, fins al 31 de desembre del 2024.

Etiquetes

Comentaris

Trending