El Sipaag lamenta “la disbauxa” sobre les prestacions de jubilació

El sindicat de l’administració general assegura que no té res contra la disposició de l’estatut del personal del Consell però reivindica que “tots els funcionaris tinguin les mateixes condicions”

Una assemblea del Sipaag.
Una assemblea del Sipaag.

“No entenem el per què d’aquesta aparent discriminació.” La frase és del president del Sindicat de personal adscrit a l’administració general (Sipaag), Lluís Anguita. L’executiva de l’organització sindical ha dut a terme una primera anàlisi aquest dimecres de la disposició que apareix en l’estatut del personal del Consell General, recentment aprovat. “No entenem aquesta disbauxa de normes, tots els funcionaris hauríem de ser iguals”, sosté el sindicalista.

El Sipaag posarà en coneixement dels altres sindicats de l’administració (“perquè això afecta tothom”) les observacions que ha anotat i la voluntat és iniciar accions conjuntes. Anguita deixa clar que “no estem en contra d’aquesta disposició, ben al contrari. El que diem és que si hi tenen dret uns funcionaris, també hi hem de tenir dret la resta”, deixa clar al president de l’organització sindical.

Edificis que acullen la seu del poder legislatiu.

Relacionat

Les condicions de jubilació per al personal del Consell General fan esclatar el funcionariat

“Prendrem les mesures que escaiguin perquè tot plegat no ho trobem gens normal. Se’ns treuen uns drets a la majoria el 2015 i ara a alguns se’ls hi atorguen de nou. No ho entenem. No sé si els dirigents polítics el que pretenen que els treballadors públics en enfrontem entre nosaltres i que es faci bona aquella dita que diu que dividint es vencerà”, ha indicat Anguita, que ha tornat a insistir que “els polítics no ens trobaran en l’enfrontament entre nosaltres. Sí en l’adopció de mesures en contra de les seves decisions”.

Comentaris

Trending