La nova Seu de la Justícia retira el ‘precinte’ i es prepara per a la prova del 9

Els tècnics de manteniment i d’informàtica del Consell Superior hauran de fer dilluns a la tarda totes les comprovacions oportunes i si no hi ha cap anomalia dimarts que ve el nou edifici entrarà en servei de cara al públic

La Seu de la Justícia.
La Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La nova (i majestuosa, segons com es vulgui veure o dir) Seu de la Justícia, al xamfrà de la Baixada del Molí amb l’avinguda Tarragona, a la zona del Prat del Rull, ha retirat aquest dijous definitivament les tanques que durant molt temps, molts mesos, l’han envoltat. Fa unes quantes setmanes es van retirar puntualment perquè es poguessin fer unes fotografies per a un catàleg. Aquest dijous s’han tret, en principi, per sempre.

Si no hi ha res d’extraordinàriament anòmal, ara els responsables del Consell Superior de la Justícia ja tenen clar que dimarts vinent començarà a operar. L’edifici s’obrirà al públic. Perquè des de fa algunes setmanes ja hi ha alguns dels professionals de la Justícia -cada dia més- que treballen en l’immoble dissenyat per l’arquitecte Pere Espuga, però el servei a l’administrat, a baix nivell atès que aquests darrers quinze dies d’agost són feriats, s’ha continuat oferint íntegrament a l’edifici de les Columnes.

seu de la justicia
Accés principal a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

L’1 de setembre, si el 31 d’agost no sorgeixen inconvenients, només serà operatiu ja l’immoble de la Baixada del Molí. La clau està en les proves i comprovacions que els tècnics de manteniment i d’informàtica del Consell Superior de la Justícia hauran de fer dilluns a la tarda. Una vegada tanquin al públic els despatxos encara operatius a l’edifici de les Columnes, es faran els darrers trasllats i traspassos necessaris entre les velles dependències i les noves. Si la prova del 9 és exitosa, l’endemà el canvi es farà sense dilacions.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending