Olor de mort com a veí

Els residents de l'immoble on vivia el tècnic de so i discjòquei Andreu 'Teddy' Trastoy denuncien la pudor que encara surt de l'habitatge perquè ningú ha vingut a netejar tres setmanes després de descobrir-se el cos sense vida

Tenir coneixement que el veí ha mort feia dies i que ningú l'ha trobat a faltar és un xoc, però haver de viure amb la forta olor que desprèn un cadàver després de tres setmanes que s'hagi retirat el difunt del domicili, és un autèntic malson. Els familiars de la persona al·leguen, però, que no han pogut netejar perquè no es pot entrar al pis per ordre de la batlle.

Una situació per la qual estan passant els veïns del bloc on vivia el tècnic de so i discjòquei Andreu 'Teddy' Trastoy, del qual es va conèixer la seva defunció el passat 22 d'agost. Segons les fonts consultades per l'Altaveu, "per entrar i sortir de casa, m'haig de tapar el nas", assenyala una de les veïnes del mateix replà que insisteix que, d'ençà que els bombers van retirar al cos "ningú ha vingut a netejar". L'escala i la zona comunitària, com confirmen, sí, però no l'interior de l'immoble des d'on, suposadament, "surt una pudor insuportable".

Andreu Trastoy als estudis d'RTVA.

Relacionat

Mor l’històric tècnic de so i discjòquei Andreu ‘Teddy’ Trastoy

De fet, va ser l’avís d’un dels habitatges del mateix replà per la forta olor que va propiciar la descoberta del cos sense vida. Malgrat les cartes al ministeri Medi Ambient, i nombroses converses amb la comunitat, no hi ha hagut cap moviment ni resposta en el domicili, fent persistir la pudor. Si no hi ha res que es torci, i segons han indicat les mateixes fonts, la comunitat de l’edifici els ha assegurat que “dilluns vindran a netejar” o com a mínim això és el que esperen els veïns per tal de poder passar pàgina del tràgic succés. Els familiars, de fet, asseguren que encara no ho han fet perquè no han pogut accedir al pis per ordre de la batlle, ja que el cas està judicialitzat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending