Higitubers zumbats

Unió X Escaldes mira de fer arribar el programa a l’electorat a partir de vídeos protagonitzats per alguns dels seus candidatsLa candidatura sorgida de l’aliança entre els liberals i els progressistes escaldencs d’SDP aprofita el domini ‘zumba’ de Marta López per animar els padrins de la parròquia

Que els nous canals de comunicació són cada vegada més importants és una realitat que pràcticament cap de les 21 candidatures que concorren a les eleccions de diumenge passat no ha oblidat. Cadascú ho fa a la seva manera i a través dels recursos de què disposa. No és que siguin ni els més prolífics ni els que ho fan millor, però la candidatura que lidera Higini Martínez-Illescas a Escaldes ha arribat al súmmum tot autodenominant-se ‘youtubers’. Aficionats, és clar.

Exactament, en el cas del cap de llista d’Unió per Escaldes, són ‘higitubers’, que per alguna cosa la candidatura és cent per cent ‘higinista’ amb el permís dels integrants d’SDP que fan part de la coalició, de la candidatura. Diversos dels components d’Unió X Escaldes s’han apuntat a seguir el cap de llista: aquest dissabte a la nit Martínez-Illescas va estrenar una sèrie de vídeos a partir dels quals pretén, amb el suport d’altres companys de grup, anar desgranant alguns dels punts del programa electoral.

Jordi Moreno, Brigitte García, Carles Acosta i el trio format per Marc Gonzàlez, Elizabet Zoppetti i Noelia Dobarro són els que s’han apuntat a l’‘higituberisme’. Però en la tasca ‘influencer’ de la candidatura encara hi ha més carn a la graella. Especialment la que li posa Marta López. I sinó que li ho diguin als padrins. En la visita que diversos membres d’Unió X Escaldes van fer a la casa pairal, la infermera i instructora de ‘zumba’, entre altres coses, va ser l’autèntica animadora del dia.

No era complicat que López Magallón ‘fes de les seves’. I a fe de Déu que va posar ritme i marxa a ‘la cosa’. De fet, ja hi està acostumada i amb els padrins i en mode campanya electoral no va ser una excepció. Cert que va costar que els padrins s’hi apuntessin i primer van ser els candidats els que van haver de seguir la sessió de ball proposada per la candidata ‘zumbera’. Però després, i a poc a poc, més d’un dels usuaris de la casa pairal es va apuntar a la festa.

 

Comentaris

Trending