Un fakir graciós i un berenar dolç

La festa major d’Escaldes ha celebrat aquesta tarda l’espectacle infantil a càrrec d’un fakir i després s’ha repartit coca de xocolata pels assistents

Escaldes-Engordany acollia aquesta tarda l’espectacle del ‘Fakir Alikates’ a l’aparcament dels Veedors amb l’objectiu d’entretenir a la canalla. Compte, no era el típic que es castiga el cos sense cap mena de miraments, no. Era un que feia riure. Un de broma. I els petits, han omplert l’aforament i han gaudit la iniciativa. Quan ha acabat, la Unió Pro-Turisme ha repartit coca de xocolata amb bossetes individuals i apropant-la fins a les cadires on estaven assentats els infants.

El protagonista ha fet diverses actuacions, com ara jugar amb el foc o amb serps de mentida, ficar-se pinces d’estendre la roba pel cos o trepitjar patates fregides simulant que eren vidres. A més a més, també anava interactuant amb el públic, fent acudits o demanant col·laboradors.

L’activitat estava emmarcada en la celebració de la Festa Major de la parròquia, la qual s’ha hagut d’adaptar a la situació per evitar l’expansió del coronavirus. Justament després, s’ha repartit coca de xocolata als nens al mateix aparcament dels Veedors, on també es farà el concert de tarda amb l’orquestra ‘Swing Latino’.

 

El protagonista jugant amb el foc

Etiquetes

Comentaris

Trending