S’encén la il·lusió… si la pandèmia no l’apaga

(AMB VÍDEO) Marsol i Gili posen en marxa plegades la il·luminació nadalenca de l’eix comercial tot esperant que es pugui fer una bona campanya hivernal i que les mesures de contenció de la Covid funcionin

“Hem encès la il·lusió, el somni.” Ho deia la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, després de posar en marxa, conjuntament amb la seva homòloga d’Escaldes, Rosa Gili, la il·luminació nadalenca de l’eix comercial. Ho han fet al cantó andorrà del carrer de la Unió. Tothom és conscient que la pandèmia es torna a endurir. Però ningú no vol pensar que aquesta campanya hivernal no serà bona.

Marsol ha estat clara en afirmar que “tota la gent del país i tots els visitants” es mereixen trobar uns eixos comercials “espectaculars” perquè el comerç és una de les bases fonamentals de l’economia andorrana i s’espera “fer una molt bona campanya de Nadal; aquest any ens toca tornar a somniar”, ha afirmat la mandatària d’Andorra la Vella després de l’encesa dels llums, que en essència, a Meritxell i Carlemany, són pràcticament idèntics als de l’any passat.

llums
Rosa Gili i Conxita Marsol en encendre els llums.

De fet, Marsol, per la part que li tocava, ha explicat que les principals novetats caldrà buscar-les en la il·luminació del carrer Callaueta, a la zona de Prada Ramon; l’arbre de Nadal a la Rotonda; i alguns elements nous al Poblet de Nadal, just a la Plaça del Poble. Optimista com sol ser, la cònsol major de la capital no ha oblidat que la situació epidemiològica torna a estar complicada, “però crec que les mesures que ha adoptat el Govern funcionaran”, alhora que està convençuda que la responsabilitat ciutadana tornarà a funcionar. Marsol ha recordat que “tot i que hi hagi molt contagi” la pressió hospitalària és molt menor que en altres moments de la pandèmia.

IMG 4879
Alguns dels elements i personatges que han participat en la inauguració del Poblet de Nadal i la il·luminació nadalenca. Toni Solanelles

 

Comentaris

Trending